Etusivu
M.J. Moilanen Oy
Rakentajan apuna!
Etusivu
Etusivu
M.J. Moilanen Oy
Rakentajan apuna!
Etusivu
previous arrow
next arrow

Teiden perusparantaminen ja rakentaminen

M.J. Moilanen Oy:llä on vuosikymmenien kokemus erilaisten teiden rakentamisesta ja perusparantamisesta.  Vankan kokemuksen ansiosta osaamme välttää tien rakentamisessa vastaantulevat kuopat ja kompastuskivet. Tekemämme tiet todistetusti kestävät pitkään ja palvelevat tien käyttäjiä juuri heidän tarpeidensa mukaan.

Rakennusten ja pihojen maanrakennustyöt

Oli kyseessä sitten omakotitalo, rivitalo, mökki tai varasto, toteutamme rakennusten maapohjien ja pihojen tekemisen korkealla ammattitaidolla. Suunnittelussa otamme huomioon kaikki tarvittavat tekijät kuten maapohjan ominaisuudet ja rakennuksen elinkaaren. Näiden töiden yhteydessä teemme myös tarvittavat sade- ja jätevesijärjestelmät, viemäröinnit, salaojitukset ja vesijohtojen kaivuut.

Kunnossapito

Hoidamme piha-alueiden, teiden ja liikenneväylien lumityöt, auraukset, lanaukset, hiekoitukset, sorastukset ja vesakkojen raivaukset. Käytössämme oleva nykyaikainen konekalusto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat työn tehokkuuden laadukkaasta työnjäljestä tinkimättä.

Maa-ainekset

Olipa kohteesi iso tai pieni meiltä saat maa-ainekset kaikkeen rakentamiseen.

Murskeet, sorat, mullat ja täytemaat.

Kysy tarjous!

Maanrakennus tarvikkeet

Homma hoituu helposti kun saat työt ja tarvikkeet saman katon alta kuljetettuna rakennuspaikallesi.

Rumpu-, sadevesi-, salaojaputket, maanrakennuskankaat ja eristeet.

Kysy Tarjous!

Tieisännöinti

Tiekunnan omistamassa tiessä voi olla tarvetta tieisännöitsijälle. Tien käyttöön liittyvät hallinnointi-, kokous -ja tiedotusasiat vievät aikaa, joten ammattilaisen tuoma apu voi tulla tarpeeseen. Ulkopuolisen ammattilaisen hoitaessa asioita epäselvyydet häviävät ja asioiden hoito helpottuu sekä tiemaksut tulevat kerättyä oikeuden mukaisesti. Hoidamme mielellämme tieisännöinnin valmiina kokonaispakettina, mutta teemme esimerkiksi myös pelkän tieyksikkölaskelman.